Om oss

Erfaren byggfirma i Uppsala

Vi har över 20 års erfarenhet av snickerier, målerier, tapetseringar, husbyggen, takbyggen och renoveringar. Vårt team består av erfarna snickare och vi har ett omfattande kontaktnät med andra kvalificerade hantverkare. Denna samarbetsmodell gör det möjligt för oss att erbjuda totalentreprenader och säkerställa att våra kunders önskemål uppfylls till fullo.

Vi lägger stor vikt vid att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och deras tillfredsställelse är vår högsta prioritet. När du anlitar oss får du en dedikerad kontaktperson som håller dig uppdaterad genom hela bygg- och renoveringsprocessen. Vi är specialiserade på allt från murningsarbete och fasadputs till omfattande renoveringar. Oavsett om det är ett stort eller litet uppdrag, kan du lita på oss för att utföra arbetet med högsta kvalitet och noggrannhet.

Heltäckande service

Vi betjänar kunder i hela Uppsala, Uppland, Mälardalen och Storstockholm med våra tjänster. Med vår gedigna erfarenhet och engagerade personal är vi redo att ta itu med alla dina bygg- och renoveringsbehov. Vi brinner för att skapa skräddarsydda lösningar som passar just dina önskemål och behov. Vi tar oss tid att lyssna och förstå dina idéer, och arbetar tillsammans med dig för att förverkliga dina visioner.

Vårt mål är att överträffa dina förväntningar genom att leverera högkvalitativa resultat, i tid och inom budget. Vi strävar efter att skapa en smidig och stressfri upplevelse för dig som kund, och vi är stolta över vårt rykte för professionalism och pålitlighet. Med vår noggranna planering och skickliga utförande kan du vara trygg i att vi tar hand om alla detaljer och levererar enastående resultat.
Kontakta oss idag för att diskutera dina bygg- och renoveringsbehov. Vi ser fram emot att bli din pålitliga partner och göra din vision till verklighet.

Anlita erfarna hantverkare för totalentreprenad