Totalentreprenad

När det är dags för ditt stora och omfattande byggprojekt eller renovering, kontakta oss. Vi är experter inom alla hantverksområden som behövs för att slutföra arbetet åt dig. Med vår flexibilitet anpassar vi oss efter dina behov, vare sig det gäller rivning av gamla hus eller renovering av interiörer. Vi utför VVS-arbeten, eldragningar och alla typer av målning, tapetsering, reparation och inredning. Inget projekt är för stort eller för litet för oss.

Anlita oss

Vi gör jobbet snyggt, med hög kvalitet och tills du som kund är nöjd. Under arbetets gång håller vi kontakten med dig, och håller dig informerad om allt som har med bygget eller renoveringen att göra. Du kommer att ha full insyn i allt som rör ditt bygg och din renovering. Har du synpunkter eller ändrar dig, tar du kontakt med oss, så att vi vet hur du vill ha det. Vi kan även komma med värdefulla tips och råd om vad som är bäst för ditt bygge och renovering.

bild

Så går det till

Först hör du av dig till oss. Vi svarar på alla dina frågor och ger dig värdefulla tips och råd som gäller dina funderingar och undran om ditt byggprojekt eller din renovering. Vi kommer ut till dig och planerar med ingående vad det är som du önskar dig. Då får du en offert från oss, som du kan jämföra med andra. Kom ihåg att vi kan erbjuda dig ett helhetsansvar och totalentreprenad för hela ditt nybygge och renovering.

Om du låter oss ta hand om ditt nybygge eller renovering, planerar vi arbetet och startar. Du får en enda kontaktperson som hela tiden låter dig veta hur det går tills allt är klart. Vi är tillgängliga för information och råd och denna synpunkter. När du är nöjd med vårt arbete, då är vi klara.

Låt oss ta hand om ditt nybygge eller renovering